Percheziții la o primărie din Mehedinți. Cum s-au decontat lucrări neexecutate la Baia de Aramă

Mai multe percheziții au avut loc miercuri la Baia de Aramă, fiind vizate persoane angajate în primăria din localitate, precum și o firmă de construcții aparținând unei familii de primar (PSD) din Mehedinți.

Surse din Primăria Baia de Aramă spun că în perioada octombrie – noiembrie 2017, cu ajutorul unui diriginte de șantier, au fost întocmite situații de lucrări fictive (lucrări neexecutate, dar decontate). Lucrările s-ar fi executat în cadrul a două proiecte de refacere a infrastructurii locale afectate de calamități naturale.

Prejudiciul este estimat la valoarea de 1 milion de lei, iar persoanele vizate sunt cercetate pentru fals în declarații și înșelăciune.

La vremea respectivă, Primăria Baia de Aramă era condusă de Rafael Dunărințu (PSD), care de anul trecut se află după gratii într-un alt dosar, fiind condamnat trei ani şi patru luni cu executare pentru infracţiuni de corupţie. Nu este un caz singular când primarii PSD și-au dat lucrări cu dedicație, multe dintre ele fiind în vizorul oamenilor legii.

 

 

 

Articolul precedentPompierii mehedințeni au comemorat 43 de ani de la devastatorul cutremur din 1977
Articolul următorSprijin pentru renovarea fațadelor clădirilor istorice din Turnu Severin