PLANTARE DE POMI, DE AMPLOARE, LA SEVERIN

SĂ FACEM SEVERINUL VERDE! Viceprimarul Severinului, liberalul Daniel Cîrjan, a lansat un apel pentru plantarea de pomi în municipiu. La apelul său au răspuns peste 100 de severineni . Aceștia au venit în Pădurea Crihala pentru a planta peste 700 de arbori din diverse specii.

Daniel Cîrjan a venit însoțit de fiica sa în contextul în care, această acțiune se adresează generațiilor viitoare și promovează un oraș mai curat și mai verde.

.„Mulțumesc colegilor liberali și celor peste 100 de severineni care au dat curs inițiativei mele de a planta 780 de puieți de gorun, frasin, salcâm și plop în zona Pădurii Crihala. Prezența numeroasă la acțiune demonstrează că oamenii pot face front comun atunci când este vorba de anumite teme importante, printre care și înființarea unor spații verzi în orașul în care cu toții ne dorim să respirăm un aer mai curat”, a precizat viceprimarul Daniel Cîrjan

La acțiune au participat membri ai PNL Mehedinți, precum și numeroși severineni care au dat o mână de ajutor pentru plantarea puieților. Este deja a doua acțiune de acest gen, în primăvară fiind plantați 200 de salcâmi.

Articolul precedentUn pompier mehedinţean a obținut medalia de aur la Cupa Mondială de Culturism şi Fitness
Articolul următorA scăzut numărul de turiști în Mehedinți