FOTO Virgil Popescu, președintele PNL Mehedinți

Organizațiile județene PNL și PMP din Mehedinți au anunțat că vor colabora în consiile locale pe viitor, cu scopul eliminării PSD-ului din “cărțile” politice ale județului. De asemenea, cele două formațiuni politice au hotărât să spună STOPSD și să se ralieze fiecare principalelor cauze susținute- <<Fără penali în funcții publice>>, <<300 de parlamentari, alegerea primarilor în două tururi>> și <<Oprește furtul din banii tăi de pensie>>.

Președintele PMP Mehedinți, Răzvan Roșca, a anunțat că se vor sprijini în proiectele comune, dar vor colabora și pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi.

Virgil Popescu, președintele PNL Mehedinți, spune că a avut mai multe discuții cu reprezentanții PMP și s-au pus de acord asupra unor principii de sprijin reciproc în administrațiile locale din județul Mehedinți.

Și noi suntem de acord cu alegerea primarilor în două tururi. Avem multe puncte de vedere în comun, ca partide de dreapta. Vrem să dăm un semnal că Opoziția se adună și se unește împotriva PSD”, a declarat Virgil Popescu.

 

Articolul precedentAccident pe DN 6 în Mehedinți. Patru persoane au ajuns la spital
Articolul următorAngajații Direcției pentru Protecția Copilului Mehedinți nu și-au primit salariile