La Dispeceratul ISU Mehedinți au fost înregistrate duminică 66 de apeluri, care au semnat diferite probleme cauzate de zăpada abundentă. Dintre aceste apeluri, 34 vizau drumuri greu practicabile și autoturisme care nu mai puteau înainta, 16 apeluri pentru avarii la rețeaua de energie electrică, 8 pentru copaci sau crengi rupte și 8 pentru urgențe medicale.

„Toate situațiile apărute au fost gestionate în așa fel încît autoturismele au putut să înainteze, iar căile de acces au fost deblocate”, spune slt. Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

Pompierii mehedințeni intervin la acest moment pentru deblocarea unui autoturism înzăpezit pe drumul comunal DC 20 în localitatea Gârnița. În autoturism se află două persoane, din care una dependentă de insulină.

Județul Mehedinți se află sub atenționare meteorologică de Cod Galben și Cod Portocaliu  numai pentru zona de nord-vest a județului. Pompierii mai spun că nu sunt semnalate drumuri blocate sau persoane aflate în dificultate.

 

Articolul precedentMai multe localități din Mehedinți au rămas fără energie electrică
Articolul următorCURSURILE TUTUROR ȘCOLILOR DIN MEHEDINȚI AU FOST SUSPENDATE (update, declarație inspector școlar general)