Plutonierul Ionuț Lepădatu a demonstrat, din nou, că ambiţia, determinarea şi perseverenţa sunt atribute esenţiale ale reuşitei, adăugând în palmares medalia de campion balcanic absolut la Campionatul Balcanic de Bodybuilding şi Fitness din Grecia.

Rodul muncii asidue şi a regimului alimentar riguros i-au adus satisfacţia cuceririi unui nou titlu de campion, de această dată, reuşind să devină campion balcanic absolut, anunță ISU Drobeta al județului Mehedinți.

El a cucerit două medalii de aur la Campionatul Balcanic de Bodybuilding şi Fitness din Grecia, atât la categoria Men’s Physique 173 cm, cât şi la categoria Men’s Physique Overall ( 1.73 cm/ 1.79 cm/ 1.79+ cm).

La Campionatul Balcanic de Bodybuilding şi Fitness din Grecia, care s-a desfășurat in Corfu, în perioada 17-19 mai 2019, România a obţinut locul I pe națiuni, sportivii români cucerind un număr de 26 de medalii, 12 dintre acestea de aur, 8 de argint și 6 de bronz.

Articolul precedentCampanie pentru prevenirea riscurilor de cădere de la înălţime în domeniul construcţiilor în Mehedinți
Articolul următorPRIMA RECOLTĂ DIN PROGRAMUL TOMATE 2019, LA MEHEDINȚI