Prefectul de Mehedinți și-a luat la revedere de la membrii Colegiului Prefectural

Deși oficial încă nu a fost schimbat din funcție, prefectul județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea, a ținut morțiș să își ia rămas bun de la membrii Colegiului Prefectural, cărora le-a spus că asta e ultima ședință cu el. Drăghiea a cerut celor ce vor veni să apere Instituția Prefectului.

Vine valul schimbărilor și pe Instituția Prefectului Mehedinți. Chiar dacă, oficial, încă nu au fost numiși prefectul și subprefectul noii puteri, prefectul în funcție a simțit nevoia să își ia duios la revedere. Așa că, la finalul ședinței Colegiului Prefectural de azi, acesta le-a mulțumit membrilor comitetului pentru colaborare și le-a adresat calde urări de bine.

„Mulțumesc tuturor pentru colaborare, au fost și lucruri mai bune, și lucruri mai rele și să ne vedem cu bine, nu neapărat aici, ci în județul Mehedinți, că nu am de gând să plec din județ”, a precizat prefectul. Iată declarația:

 

Articolul precedentVoluntarii de la Round Table 2 Drobeta strâng cadouri pentru copii
Articolul următorCozmin Gușă: „Sper ca atitudinea în PSD să fie: identificarea obraznicilor, punerea la colț, apoi un proces de analiză a fiecăruia”