Președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu, îl atacă, din nou, în termeni duri pe președintele PSD Mehedinți. Aladin Georgescu, după ce, acesta dat vina pe Guvernul PNL că nu a dat bani pentru cheltuielile cu DGSAPC Mehedinți.

”Demagogia președintelui Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu depășește nivelul acceptabil, chiar și pentru cei care ar putea folosi scuza că urmează o perioadă de campanie electorală. După ce a lăsat fără bani peste 1.700 de persoane, angajați și persoane vulnerabile, nu a respectat legea, a încercat să facă tot felul de scheme, a ajuns la concluzia că PNL are dreptate: bugetul adoptat nu a fost unul legal!!! Cu toate acestea, continuă să politizeze subiectul și să dea vina pe Guvernul Orban, deși în chestiunea bugetului pe anul 2020 al județului Mehedinți a fost vorba doar de propria lui incompetență și de obsesia de a face politică, deși trebuia să facă administrație. Domnule Aladin Georgescu, mehedințenii nu vor uita cinismul dumnevoastră și cum ați încercat să luați bani de la copii, bătrâni și alte categorii de persoane vulnerabile. În aceste zile grele pentru județ și pentru țară vă cer să lăsați politica deoparte și să vă faceți treaba pentru care ați fost ales, să reprezentanți interesele mehedințenilor”, este mesajul transmis de Virgil Popescu.

Articolul precedentViceprimarul Daniel Cîrjan: Severinenii pot să acceseze platformele online pentru anumite tipuri de servicii
Articolul următorComitet de URGENȚĂ la MAI, pentru coronavirus. Victor Costache: ”Exportul de medicamente a fost SUSPENDAT”