Toți severinenii care sunt titulari de rol pe raza municipiului, pot plăti pe platforma Ghișeul.ro impozitele și taxele locale, adică impozitele pe terenuri, clădiri, mijloace de transport, taxele de afișaj, de publicitate.

”Având în vedere necesitatea de a limita apariția și răspândirea unor cazuri de coronavirus la nivelul orașului nostru, devine extrem de important ca toți severinenii să acceseze platformele online pentru anumite tipuri de servicii și să se evite aglomerările”, spune viceprimarul Daniel Cîrjan.

Persoanele care achită taxele și impozitele locale până la data de 31 martie, există anumite bonificații : persoanele fizice au reducere de 10%, iar persoanele juridice de 5%. Mai mult, severinenii pot depune declarații sau cereri pe adresa de email [email protected] dar și pot primi documente fiscale și în format electronic, cu semnătură digitală.

Articolul precedentSerbia închide două puncte vamale din Mehedinți
Articolul următorPreședintele PNL Mehedinți către Aladin Georgescu: Demagogia președintelui Consiliului Județean Mehedinți depășește nivelul acceptabil