Președintele PNL Mehedinți, după rezultatele votului: Sunt încrezător că președintele Klaus Iohannis va fi învingător în turul II

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu le-a mulțumim mehedințenilor care au votat pentru candidatul Klaus Iohannis. Deși președintele nu a fost declarat câștigător în Mehedinți, liderul liberal își exprimă speranța că acesta va fi câștigător în al doilea tur, din data de 24 noiembrie.

Stimați mehedințeni vă mulțumesc tuturor pentru participarea la vot. Totodată, vă mulțumesc tuturor celor care ați votat pentru candidatul PNL – președintele Klaus Iohannis. Ați optat pentru normalitate, pentru respect, pentru valori, pentru dezvoltare. Le mulțumesc și colegilor mei liberali din Mehedinți care au făcut o muncă extraordinară, în echipă, și au stat de vorbă cu mii de cetățeni. Sunt încrezător că președintele Klaus Iohannis va fi învingător în turul II, la Mehedinți. Împreună vom învinge, este mesajul transmis de președintele PNL Mehedinți.

După centralizarea proceselor verbale sosite din secţiile de votare, în judeţul Mehedinţi, pe primul loc se află Viorica Dăncilă, cu 43.037 de voturi (39,79 la sută), la peste 5.000 de voturi de Klaus Iohannis (37.680 de voturi – 34,84 la sută). Locul al treilea este ocupat de Mircea Diaconu, care a obţinut 10.552 de voturi (9,75 la sută).

Articolul precedentPrimarul PSD al Severinului: Trebuie să ne facem curățenie în partid
Articolul următorTragedia de la Dănceu putea fi evitată. Incendiul a izbucnit din cauza coșului de fum deteriorat