Comuna Breznița Motru intră în carantină începând de mâine, ora 8,00, pentru 14 zile. Rata de infectare a ajuns la 6,31 cazuri la mia de locuitori.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a emis Ordinul nr.7548 privind instituirea carantinei zonale pentru comuna Breznița Motru pe 25 septembrie.

În următoarele 14 zile este interzisă intrarea sau ieșirea din acestă comună prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice, iar persoanelor le este interzisă circulația și staționarea în spații publice, cu excepția unor motive bine justificate și pe baza declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

Breznița Motru este prima comună din județul Mehedinți care intră  care intră în carantină în acest nou val al pandemiei de coronavirus.

Prefectul județului Mehedinți, Cristinel PAVEL,  face apel la responsabilitate din partea cetățenilor din zona carantinată și le solicită să respecte măsurile dispuse în perioada carantinei, astfel încât, la finalul celor două săptămâni incidenţa cazurilor de Covid – 19 să scadă cât mai mult- Prefectura Mehedinți 

 

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentNorul de poluanți generat de vulcanul din La Palma va ajunge în România astăzi
Articolul următorBilanț coronavirus: În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.333 de cazuri noi, dintre care 164 sunt ale unor pacienți reinfectați