PRIMĂRIA SEVERIN ARE MILĂ PENTRU DATORNICI

Datornicii la bugetul local primesc o veste bună de la municipalitate! Consiliul Local a aprobat astăzi o hotărâre prin care toți cei care au restanțe mai noi sau mai vechi la impozitele și taxele locale, vor putea beneficia de scutirea plății majorărilor de întârziere, dacă plătesc întreaga datorie până la 16 decembrie 2019.

Nu mai puțin de 4.000 de datornici înregistrează în acest moment Direcția Locală de Impozite și Taxe. Toți aceștia au acumulat, pe lângă datoria de bază, și o serie de majorări de întârziere. Municipalitatea vine cu o veste bună, deoarece printr-o Hotărâre de Consiliu Local, aprobată astăzi, dacă până la data de 16 decembrie 2019 plătesc întreaga sumă de bază, vor fi iertați de plata majorărilor.

Dăm o mână de ajutor celor care au aceste probleme, sper ca cei care au aceste datorii să înțeleagă gestul nostru, pentru că avem cu toții de câștigat”, a explicat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Dosarele de rău-platnici sunt deschise atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice de pe raza municipiului. Primăria acordă acest tip de facilități, pentru a ajuta atât datornicii, cât și pentru a recupera mai rapid debitele la bugetul local.

Articolul precedentVEȘTI BUNE DIN CONSILIUL LOCAL DROBETA TURNU SEVERIN
Articolul următorPostul Realitatea Plus poate fi urmarit online