PRIMĂRIA SEVERIN INVITĂ CETĂȚENII SĂ ADOPTE UN CÂINE

Municipalitatea din Severin a pus la punct un site cu ajutorul căruia severinenii care își doresc să adopte un câine de la adăpostul de animale, o pot face mult mai ușor. Pe site-ul oficial al adăpostului de câini fără stăpân din Drobeta Turnu Severin, adoptatiuncaine.ro, sunt toate informațiile, inclusiv formularele de adopție!

Adăpostul de câini al municipalității din Drobeta Turnu Severin a fost dotat cu un site nou-nouț și foarte dinamic și atractiv. Sub denumirea de adoptatiuncaine.ro, site-ul oferă fotografii cu patrupedele gata de adopție, dar și un formular special pe care cel ce dorește să facă o adopție trebuie să îl completeze.

Formularul este, de fapt, un angajament în toată regula! Astfel, pentru a adopta un cățel, doritorii trebuie să respecte normele de îngrijire şi hrănire a câinelui; să prezinte periodic câinele la medicul veterinar, în cazul în care se impune intervenţia acestuia sau pentru a fi vaccinat antirabic; să anunţe Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân, în cazul decesului, furtului, pierderii sau al înstrăinării acestuia, în termen de 15 zile; să nu abandoneze câinele, să îl controleze, să îl supravegheze, iar, în cazul în care nu îl mai dorește, să îl predea Serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân; să permită reprezentanţilor Serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân să monitorizeze câinele adoptat.

Articolul precedentTINERII TALENTAȚI VOR PRIMI TABLETE
Articolul următorPompier mehedinţean medaliat cu argint la Campionatele Europene de Culturism şi Fitness