Viceprimarul Daniel Cîrjan a verificat astăzi stadiul pregătirii Adăpostului pentru persoanele fără locuință din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Adăpostul are o capacitate de 16 locuri, la nevoie putând fi suplimentat până la 20 de locuri, un număr suficient având în vedere experiența anilor trecuți, când în medie s-au cazat aici aproximativ 15 persoane.

”Deocamdată temperaturile ridicate nu impun prezența persoanelor fără adăpost la această locație, dar noi vrem să fim pregătiți cu tot ce trebuie pentru momentul când temperaturile vor scădea. Pe perioada temperaturilor scăzute, oamenii fără adăpost vor beneficia de condiții decente de trai, căldură, precum și trei mese pe zi. Legea prevede că Adăpostul să funcționeze pe perioadele de ger extrem, la temperaturi cu minus. Datoria noastră e să avem grijă de cei mai necăjiți, astfel că atunci când va veni momentul Poliția Locală va identifica persoanele fără locuință pentru a fi transportate în adăpost”, a precizat viceprimarul Daniel Cîrjan.

Articolul precedentColegiul Național Traian, iluminat arhitectural
Articolul următorCetățean albanez prins cu mită la Vama Porțile de Fier II