PRIMARUL ORȘOVEI ÎȘI AMENDEAZĂ CONTESTATARII

Un orșovean a fost amendat cu 200 de lei după ce l-a admonestat pe primarul Orșovei, Marius Stoica, pe Facebook. Admonestarea a fost, ce-i drept, ceva mai dură, dar inexplicabil de deranjantă pentru edilul-șef. Ionuț Pomar s-a trezit imediat cu Poliția Locală pe cap. Polițiștii i-au înmânat un proces verbal și i-au spus explicat că pedeapsa vine ca urmare a cuvintelor adresate primarului.

Orșoveanul Ionuț Pomar s-a uitat la emisiunea „Realitatea zilei” de la televiziunea locală Tele 2 Drobeta, unde era invitat managerul demis al Spitalului Municipal Orșova, Adrian Cican. Profitând de faptul că mama sa, Loredana Pomar, aflată în Diaspora, a comentat pe rețeaua de socializare, fiul a adăugat și el un comentariu, destul de dur. Ionuț Pomar a fost furios pe alesul său, după gestul de a-l demite pe managerul Adrian Cican. Se pare că primarului nu i-a picat deloc bine comentariul, deși în calitatea sa de ales local ar trebui să accepte și laudele, dar și înjurăturile celor care l-au ales. Iar nemulțumirea primarului s-a confirmat atunci când orșoveanul s-a trezit cu poliția locală la ușă și cu o amendă în valoare de 200 de lei.

„Orșova trezește-te! Nu mai dați oameni buni afară și țineți lichelele la conducere!”, acesta a fost mesajul postat de mama celui amendat.

Postarea Loredanei Pomar a capacitat un număr mare de comentarii, toate negative la adresa primarului Marius Stoica. Situația e cu atât mai stupidă, cu cât distinsa doamnă este unul dintre orșovenii care l-au ales pe Stoica și care a crezut în el. E foarte curios de văzut dacă Stoica își va amenda toți alegătorii, până la finele mandatului. Din păcate, primarul Orșovei nu a droit să comenteze incidentul.

Articolul precedentManifestări la Turnu Severin de Ziua Unirii Principatelor
Articolul următorDoi braconieri prinși pe un fond cinegetic al Asociației Vânătorilor din Mehedinți