PRIMARUL PSD AL ORȘOVEI SE CREDE VĂTAF

(imagini VIDEO de la intrarea în Primăria Orșova și jigniri de la primar!) Primarul inculpat al Orșovei, Maius Stoica, a transformat Primăria în moșie proprie. Pe lângă faptele penale pe care acesta le-a savârșit, și pentru care este trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Orșova, mai nou, Stoica interzice accesul presei la ședințele de Consiliu Local. Deși ședințele sunt publice, primarul se comportă ca un vătaf și chiar jignește ziariștii. Până la urmă ședința s-a terminat prost, deoarece ALDE i-a stricat majoritatea.

„Acreditare! Acreditare!” – așa se urla primarul Orșovei la jurnalist. Întrebat de ce are nevoie de acreditare, dacă ședințele Consiliului Local sunt publice, primarul a urlat din nou:  ”Hai, hai valea, că n-am timp…!”

Atmosferă tensionată la intrarea în sediul Primăriei Orșova. Primarul PSD Marius Stoica se răstește la reporterul realitateademehedinti.net și îl jignește. Totul s-a petrecut înaintea unei ședințe a Consiliului Local. Comportamentul primarului inculpat de la Orșova este unul de vătaf, care are impresia că Primăria e propria lui moșie! Ultimul abuz de putere al edilului-șef inculpat este interzicerea accesului presei la o ședință a Consiliului Local. Cel mai probabil, deciziile luate acolo nu îi interesau și pe orșovenii care l-au ales, pe el și pe consilierii municipali. Ceea ce nu știe, însă, inculpatul primar, este faptul că, potrivit legii, ședințele Consiliului Local sunt publice.

Pînă la urmă, ședința a durat cam 10 minute, deoarece primarul inculpat a reușit să distrugă inclusiv relația PSD – ALDE. Așa se explică faptul că aleșii locali ai ALDE au preferat să nu vină la o ședință la care se votau fanteziile primarului PSD. Ce voia Stoica să treacă prin consiliu? Sursele noastre spun că voia debarcarea viceprimarului Aurelian Trușcă și alegerea unui alt viceprimar, de la PNL. Doar că ALDE nu i-a asigurat majoritatea necesară!

Articolul precedentMonumentul Obelisc a intrat în atenția autorităților locale
Articolul următorAJOFM Mehedinți: Cursuri de formare profesională pentru șomeri