PROBLEME LA PRO ROMÂNIA: OAMENII CRED CĂ PONTA E LA PSD!

Fostul ministru al Sănătății din ultimul Guvern Ponta, Nicolae Bănicioiu, astăzi prim-vicepreședinte PRO ROMÂNIA, a plecat în campanie. El a declarat la Severin, că partidul are o misiune delicată, aceea de a convinge oamenii că Ponta nu mai e la PSD. Bănicioiu spune că prezența lui Ilan Laufer în Guvern are o singură motivație: E singurul care știe engleza!

Prim-vicepreședintele PRO ROMÂNIA, Nicolae Bănicioiu, a declarat, la Severin, că partidul a crescut în sondaje, dar încă mai are o mare problem: oamenii nu știu că Ponta a plecat din PSD și încă îl mai asociază cu acest partid. Așa că liderii PRO ROMÂNIA a plecat în turneu să spună oamenilor că Ponta nu se mai întoarce niciodată la PSD.

Este partidul cu cea mai mare rată de creștere. La o lună și ceva de la lansare, sondajele ne dau undeva în 8 – 9 la sută, consolidate. Și asta, deși încă românii încă nu știu că Victor Ponta e la PRO ROMÂNIA și încă mai fac această confuzie.  Lumea îl asociază încă pe Victor Ponta cu PSD-ul, asta o știm cu toții. Nu ne facem că nu înțelegem. Tocmai de aceea sunt importante structurile din teritoriu, tocmai de aceea venim noi să întărim că nu mai e așa, nu mai e cazul și nu se mai întoarce în PSD și nici noi nu ne mai întoarcem în PSD”, a spus Bănicioiu, la sediul PRO ROMÂNIA din Severin.

Ne vom face de râs dramatic!

Referitor la preluarea președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene de către România, fostul ministru al Sănătății e de părere că nu suntem pregătiți. „Nu cred că suntem pregătiți și asta se vede! Avem o remaniere, în care se aduc miniștri concediați acum câteva luni, gen Ilan Laufer. Era probabil singurul care vorbea engleză din Executiv. Pentru că aveam mai multe interacțiuni de nivel European, aveam nevoie, dar dacăp doar la asta s-a rezumat remanierea, nu avem cum să fim pregătiți. Ne vom face de râs într-un mod dramatic și din păcate, România nu va scăpa ușor de această pată!”, a mai spus Nicolae Bănicioiu.

Toate declarațiile, în materialele video atașate!

Articolul precedentZilele Palatul Culturii “Teodor Costescu”. Se sărbătoresc 94 de ani de existență
Articolul următorSpectacol de poezie și muzică patriotică dedidat Centenarului Marii Unirii