PROMOVABILITATE MARE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ, ÎN MEHEDINȚI

S-au afișat rezultatele de la Evaluarea Națională 2019! Elevii mehedințeni au reușit să obțină note foarte bune Evaluarea Națională 2019. La limba și literatura română, în județul nostru există 11 note de 10, iar la matematică 15 note de 10. O veste îmbucurătoare este și aceea că, trei eleve mehedințene au bifat preformanța de a obține media generală 10.

Viitorii liceeni și-au aflat astăzi notele la Evaluarea Națională astăzi, Acestia au avut de susținut două probe: la limba și literatura română, dar și la matematică. În acest an, în Mehedinți, la examenul de capacitate au fost prezenți 1826 de elevi.

Procentul de promovabilitate în Mehedinți este de de  64,29 la sută, procent asemănător cu cel de anul trecut, când s-a înregistrat 65 la sută.

Elevii nemulțumiti de note vor putea depune contestații, astăzi,  între orele 14:00 și 20:00. Contestațiile la Evaluare Națională vor fi rezolvate în următoarele zile, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 29 iunie.

Articolul precedentTRIBUNALUL MEHEDINȚI TRIMITE ORDONANȚA PREȘEDINȚIALĂ ÎN CAZUL SORINEI, LA JUDECĂTORIE (vezi ce spun judecătorii!)
Articolul următorVIDEO Misiune comună pentru sprijinirea persoanelor afectate de inundaţii din judeţul Mehedinţi