Proteste la benzinării marți seara. Șoferii din Oradea au alimentat de un leu, iar în Pitești șoferii au blocat accesul la pompe.

Carburanții scumpi i- au scos pe șoferii din Pitești îm stradă. Aprocimativ 30 de șoferi au blocat benzinăriile din mai multe zone ale orașului, nemulțumiți de faptul că nu mai există benzinărie în ţară în care preţul motorinei să fie sub 9 lei.

Nici benzina nu este departe de acest preț.

Seara trecută şoferii ieșiți în stradă au decis să alimenteze cu câteva picături, pentru a bloca pompele.

Mai mulți șoferi au protestat, marți seara și într-o benzinărie din Craiova, împotriva creșterii prețurilor la carburanți.

S-a format coadă la benzinărie, iar șoferii au alimentat cu sume mici, până într-un leu. Aceștia sunt nemulțumiți de prețurile de la pompă.

Românii plătesc, în medie, cu 28 de lei mai mult pentru un plin de benzină şi cu 16 lei în plus pentru unul de motorină, față de luna mai.

Pe 30 iunie este anunţat un protest al şoferilor din toată ţara, la care şi-au anunţat participarea peste 200.000 de persoane.

 

Articolul precedentVremea extremelor: După furtuni vine CANICULA! Director ANM: Urmează temperaturi severe, mai mari de 35 grade
Articolul următorSchema de ajutor de stat în valoare de 606 milioane EUR pentru sprijinirea activității economice în zonele rurale și urbane mici, aprobată de CE