S-a întrunit comisia pentru implementarea Programului pentru școli al României în județul Mehedinți

Astăzi, 30 ianuarie, s-a convocat în ședință ordinară Comisia pentru aplicarea prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 640/2017 de aprobare a Programului pentru școli al României în perioada 2017-2023.

Cu acest prilej, reprezentantul Consiliului Județean Mehedinți a făcut o prezentare a stadiului de derulare a programului în județul Mehedinți.

”În cadrul ședinței de astăzi, s-a analizat stadiul derulării contractelor de distribuție fructe proaspete, lapte și produse lactate și produse de panificație în școlile din județul nostru. A fost o situație pe semestru I, o să vedem și la sfârșitul semestrului II modul cum s-a derulat, dar sunt semne că programul se desfășoară în parametrii normali”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

Reprezentantul Consiliului Județean Mehedinți a precizat că până în acest moment nu au fost evidențiate neregularități cu privire la modul de derulare a contractelor, acestea derulându-se în conformitate cu clauzele contractuale din punct de vedere al depozitării, furnizării, transportului și distribuției produselor lactate și de panificație.

Articolul precedentIncendii în două apartamente. Proprietarii uitaseră mâncarea pe aragaz
Articolul următorBătrână din Mehedinți, ucisă cu vătraiul de fiul său de 47 de ani