La Devesel se amenajează un sens giratoriu la intersecția DN 56 B, km 13+100 cu DC 110. Prefectul județului Mehedinți, Cristinel PAVEL, spune că era necesară construcția acestui sens giratoriu pentru un trafic în siguranță.

”Secția Drumuri Naționale Drobeta Turnu Severin amenajează acest sens giratoriu pe DN 56 B, km 13+100 cu DC 110, la Devesel, pentru fluidizarea circulației și pentru că în acest punct în mod frecvent aveau loc accidente de circulație”, a declarat prefectul Cristinel PAVEL.

Reprezentantul Primăriei Devesel, Fabian Drocan, spune că primăria a solicitat de mai multă vreme amenajarea unui sens giratoriu în acest punct critic din punctul de vedere al accidentelor rutiere. În zonă au avut loc șase accidente grave cu pierderi de vieți omenești.

”Demersurile au început în urmă cu patru ani, dar nimeni nu ne-a ascultat până acum doleanțele. Îi mulțumesc domnului prefect Cristinel Pavel, care a reacționat extrem de prompt și a făcut cunoscută cerința noastră la administratorul drumului, iar astăzi vedem realizată această investiție. Am alocat și noi fonduri din bugetul local și am amenajat în apropiere o stație de autobuz modernă”, a precizat Fabian Drocan.  

Articolul precedentTransport gratuit pentru elevi
Articolul următor100% TU DECIZI! Gheorghe Flutur, „regele licitațiilor trucate”: bugetarul cu vile și bolizi donați