Noi achiziții pentru Operatorul regional al serviciilor de alimentare cu apă, SECOM S.A. Mehedinți.

Împreună cu CJ Mehedinți, Primăria Drobeta Turnu Severin și alte 8 primării din județ este implementat un proiect finanțat cu fonduri europene în valoare de aproximativ 50 milioane euro, în cadrul POIM 2014-2020 prin intermediul căruia se va dezvolta infrastructura de apă și apă uzată din județ.

„Astăzi, a avut loc conferința de lansare a proiectului, la care am participat împreună cu primarul Marius Screciu și au fost prezentate echipamentele și utilajele care s-au achiziționat pănă în acest moment.”, a declarat președintele Consiliului Județean.

„Este vorba despre achiziții în valoare de 2 milioane euro constând, printre altele, în utilaje de curățare a conductelor de canalizare precum și 2 auto-laboratoare: un laborator mobil pentru identificarea poluanților în apele uzate și un laborator mobil de detecție a pierderilor de apă, dotat cu ultima tehnologie de identificare a conductelor fisurate și a branșamentelor clandestine”, a declarat Aladin Georgescu

Consiliul Județean Mehedinți este principalul beneficiar al proiectului implementat de SECOM și are o contribuție de 2,1 milioane lei.

 

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentRealitatea STAR s-a lansat. „Deșteptarea de seară”, cu Laurențiu Botin, de la ora 21! De luni până joi
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET