Secția Împrumut Crihala a Bibliotecii Județene “ I.G. Bibicescu”  își va primi iubitorii de lectură într-un spațiu dotat cu mobilier nou, în care tot fondul de carte a fost rearanjat la raft, conform normelor biblioteconomice.

Accesul utilizatorilor în interiorul secției, pentru împrumutul documentelor existente, se va putea efectua atunci când cei care gestionează epidemia de coronavirus vor stabili că nu există niciun risc de contactare a virusului SARS-CoV-2 atât în interiorul Bibliotecii, cât și prin împrumutul documentelor la domiciliu.

Bineînțeles că bibliotecarii vor aplica toate măsurile care se impun pentru ca riscul de contaminare în interiorul spațiilor Bibliotecii să nu existe.

”Sperăm ca întâlnirea cu cei care îndrăgesc lectura să nu se prelungească, deoarece cititorii sunt cei care dau culoare și însuflețesc biblioteca, aceasta fiind mai mult decât un simplu spațiu inert în care sunt depozitate cărți”, scriu reprezentanții Bibliotecii Județene pe Pagina oficială de Facebook. 

În absența utilizatorilor, bibliotecarii au desfășurat activități organizatorice, au eliminat din colectii cărțile care prezentau uzură fizică sau morală, au rearanjat fondurile de carte în rafturi, au efectuat inventare ale documentelor acolo une a fost cazul, au completat catalogul electronic al Bibliotecii.

Articolul precedentContinuă lucrările de asfaltare a străzilor în municipiul Drobeta Turnu Severin
Articolul următorTermoscanere în școli pentru elevii care susțin examenele de capacitate și bacalaureat