ȘEFUL PSD MEHEDINȚI A PLECAT DISIDENT ȘI S-A ÎNTORS UMILIT

Președintele PSD Mehedinți s-a autodeclarat ca disident atunci când în PSD a început războiul între Dragnea și tabăra răzvrătiților condusă de Firea – Stănescu – Țuțuianu. La votul din CExN a votat, însă, cuminte pentru menținerea lui Liviu Dragnea la conducerea partidului. Aladin Georgescu nu s-a consultat cu Biroul Executiv Județean și s-a trezit la București cu o delegație de primari care aproape au șters pe jos cu el.

Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți a ajuns un fel de oaie neagră a filialei, după ce a plecat la CExN al PSD fără a se consulta cu colegii săi. La acest moment, Georgescu este acuzat de ceilalți șefi din filială că a pus în pericol stabilitatea partidului și soarta lui atârnă de un fir foarte subțire. Cei care l-au umilit la București sunt patru primari PSD din Mehedinți: Marius Screciu – primarul Severinului, Constantin Trușcă – primarul comunei Șimian, Lucian Coandă – primarul comunei Bâcleș și Ion Stoican – primarul comunei Isverna. Doi dintre aceștia, însă, Marius Screciu și Constantin Trușcă sunt doi grei ai PSD Mehedinți care au șanse mari de a-i decide soarta de lider județean. Marius Screciu, primarul Severinului este și președinte executiv al PSD Mehedinți, dar, cu toate acestea, Aladin Georgescu nu s-a obosit să îl consulte. Celălalt primar, Constantin Trușcă, este fost deputat, lider al aleșilor locali ai PSD din Mehedinți și proprietarul unei televiziuni locale.

Acești doi social-democrați cu greutate în Mehedinți au aflat din presă faptul că Aladin Georgescu susține tabăra anti – Dragnea și s-au chinuit timp de două zile să dea de el. Georgescu și-a închis telefonul și a fugit pe nevăzute la ședința Comitetului Executiv Național. Screciu și Trușcă au plecat după el și aproape că l-au umilit în fața greilor din PSD. Aceștia când au auzit că Georgescu nu are nicio susținere să voteze împotriva lui Dragnea, s-au crucit, iar Marian Oprișan l-a avertizat că va plăti cu funcția pentru ceea ce a făcut.

Speriat ca un șoarece, Aladin Georgescu a votat pentru Liviu Dragnea, iar după CEX a fugit pur și simplu. Acum va trebui să dea socoteală colegilor de la Mehedinți și are mari șanse să plătească această șobolăneală cu funcția.

Articolul precedentFostul inspector școlar general a câștigat procesul cu Ministerul Educației și va reveni la conducerea ISJ Mehedinți
Articolul următorIncendiu într-un apartament din Turnu Severin provocat de un fier de călcat uitat în priză