Incendiu într-un apartament din Turnu Severin provocat de un fier de călcat uitat în priză

 

Un apartament din cartierul Kiseleff al municipiului Drobeta Turnu a fost facut scrum sâmbătă după-amiază. Din fericire nimeni nu a avut de suferit întrucât proprietarii nu erau acasă. Pompierii au fost alertați de către vecini.

Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta au intervenit sâmbătă, 22 septembrie, cu două autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat pe strada Corneliu Săvoiu din municipiul Drobeta Turnu Severin.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la întregul apartament situat la etajul I al unui bloc de locuințe.

Incendiul a afectat fațada blocului și balcoanele de la etajele superioare. Aceștia au evacuat patru persoane, dintre care una cu atac de panică.

Din spusele vecinilor, flăcările au pornit de la un fier de călcat uitat în priză de proprietar. Ajunși la fata locului, pompierii au lichidat incendiul prompt, însă practic toate lucrurile din casă erau deja distruse de foc.

 

Articolul precedentȘEFUL PSD MEHEDINȚI A PLECAT DISIDENT ȘI S-A ÎNTORS UMILIT
Articolul următorFestivalul „Oale și Sarmale” din Mehedinți, organizat din indemnizațiile consilierilor locali