Joi, 11 octombrie, o patrulă din cadrul Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiul Drobeta Turnu Severin a depistat pe bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiu, un bărbat de 39 ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism având permisul de conducere reținut și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că autoturismul nu este înmatriculat în circulație, iar plăcutele aplicate cu numărul de înmatriculare, sunt false.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest fiind condus la Secția U.P.U a Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin pentru recoltarea de mostre biologice, ocazie cu care acesta a refuzat.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Articolul precedentUn bucureștean a înșelat un comerciant din Turnu Severin
Articolul următorConsultare publică despre Cetatea Ada Kaleh în organizarea Ministerului Culturii