ȘOFER BĂUT, DROGAT ȘI CU CHEF DE SCANDAL

Polițiștii Biroului de Ordine Publică Drobeta Turnu Severin au intervenit pentru aplanarea unui conflict, produs între doi bărbați pe raza municipiului. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că unul dintre ei a condus un autoturism sub influența alcoolului și cocainei.

Un conflict izbucnit în municipiul Drobeta Turnu Severin, între doi bărbați, de 29 și 46 ani, a dezvăluit câteva surprize pentru polițiștii de la ordine Publică, sosiți la fața locului. Mai exact, aceștia aveau să afle că bărbatul de 29 ani a condus un autoturism pe strada Numa Pompiliu, iar la trecerea de pietoni de la intersecția cu strada Horia, nu a acordat prioritate celuilalt bărbat, între aceștia având loc un conflict verbal, după care șoferul și-a continuat deplasarea. Până aici, nimic neobișnuit, doar că, ulterior, acesta a revenit în intersecția respectivă unde l-a găsit pe bărbatul de 46 ani, cei doi lovindu-se reciproc.

Ambele persoane au fost conduse la sediul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, iar la testarea cu aparatul etilotest, conducătorul auto avea o concentrație alcoolică de 0,53  la mie mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma testării cu aparatul DrugTest, bărbatul a reacționat pozitiv la substanțe psiho-active, respectiv cocaină, motiv pentru care s-a procedat la recoltarea de mostre biologice.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe și lovire sau alte violențe, persoanele implicate fiind cercetate în stare de libertate.

Articolul precedentPercheziții domiciliare la persoane bănuite de infracțiuni silvice
Articolul următorA fost demolată biserica de carton din Turnu Severin