ȘOFER RUPT DE BEAT, OPRIT DE POLIȚIE PE O STRADĂ DIN SEVERIN (Video imagini șocante!)

Au fost clipe șocante pe o stradă din municipiul Drobeta Turnu Severin, în această seară, în jurul orei 21:30! Un șofer mort de beat circula sinuos pe Aleea Privighetorilor din municipiu și, până a fi oprit de Poliție, a reușit să lovească trei mașini parcate. Avea 1,07 la mie, alcool în aerul expirat.

Un conducător auto a plecat cu mașina prin oraș, rupt de beat. Poate nici nu ar fi observat nimeni acest lucru, dacă individul nu era gata-gata să lovească o mașină a Poliției Rutiere. Asta după ce deja lovise trei mașini parcate regulamentar pe Aleea Privighetorilor din Severin.

Mai mulți cetățeni aflați în preajmă au observat ceva ciudat la un autoturism aflat în mers, după ce acesta mergea sinuos și se lovea de mașinile parcate, aidoma unei mingi. Echipajul de Poliție care a scăpat de impactul cu bețivul a chemat întăriri și au pornit în urmărirea autoturismului suspect. La scurt timp, alte 6 mașini ale Poliției Rutiere au sosit la fața locului.

Nu mică le-a fost mirarea când din mașina blocată de polițiști a coborât un șofer care abia se mai ținea pe picioare și care vorbea incoerent. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost șocant: 1,07 la mie alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost reținut și i s-au prelevat probe de sânge.

Articolul precedentLaleaua galbenă din Cazane poate fi admirată pe versanții Ciucarului Mare
Articolul următorDialog interactiv între elevi și polițiști