Angajaţii Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public (DASIP) din subordinea Primăriei Slatina au montat, vineri, un nou indicator care reglementează că şoferii nu trebuie să blocheze accesul în parcarea de lângă McDonald’s, atunci când aşteaptă la „drive-in”-ul restaurantului.

Decizia montării unui astfel de indicator a venit după reclamaţiile făcute de mai mulţi slătineni, nemulţumiţi că nu pot intra sau ieşi cu autoturismele din parcare, din cauza clienţilor restaurantului fast-food.

Oamenii au mulţumit angajaţilor primăriei pentru promptitudine.

„Am postat o nemulțumire la faptul ca șoferii care stau la coada la McDonald’s nu respectăa regulile de circulație. Astăzi, 11.12.2020 Primăria Slatina a amplasat semne de circulație care reglementează acest aspect! Mulțumesc Primăria Slatina”, a scris un slătinean pe Facebook.

Restaurantul McDonald’s din Slatina a fost inaugurat în august 2019 şi s-a bucurat de popularitate printre slătineni, încă de atunci.

 

Articolul precedentCulisele statului paralel | Miza gazelor naturale. Ce potențial are Marea Neagră și de ce România încă mai depinde de gazele de la ruși
Articolul următorFOTO: Poliţiştii au ridicat 230 kilograme de articole pirotehnice, în urma unor percheziţii