Începând cu data de 5 octombrie sublocotenentul Antonie Gabriel a fost numit la comanda Stației de Pompieri Strehaia.

Tânărul ofițer a urmat cursurile Facultății de Pompieri din cadrul Academiei “Alexandru Ioan Cuza” – București, pe care a absolvit-o cu media 9.45. Gabriel a manifestat o permanentă preocupare pentru cunoașterea armei pompieri, reușind să se remarce pe timpul perioadei de pregătire.

Ambiția, determinarea și perseverența sunt atribute esențiale, care l-au ajutat pe tânărul pompier să facă față cu brio sarcinilor încredințate. Rezultatele foarte bune, obținute ca urmare a muncii depuse pe timpul celor patru ani de studiu, i-au oferit șansa de-a se întoarce acasă, în județul Mehedinți, cu un statut special, și anume comandat al Stației de Pompieri Strehaia.

Deși această funcție a venit ca o recunoaștere a efortului depus de Gabriel pe timpul perioadei de pregătire, de acum înainte va deveni o obligație…o datorie … de a gestiona eficient situațiile de urgență din zona de competență, dar și de a păstra colectivul unit. În deciziile viitoare, Gabriel se va baza pe sprijinul și experiența unui pompier profesionist din cadrul Stației Strehaia, plt. adj. Simion Traian, aflat de 24 de ani în slujba semenilor, acesta ocupând o perioadă îndelungată de timp funcția de comandant al subunității.- ISU Mehedinți

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentRecord de cazuri de COVID-19, de la începutul pandemiei. Situația infectărilor, pe județe
Articolul următorPloi torențiale în România