Sunt semnalate ninsori și se circulă în condiții de iarnă pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Botoșani (zăpadă frământată 1-3 cm), Covasna (DN 13E Zagon-Barcani), Gorj (DN 67C Rânca – Novaci – ninge viscolit), Harghita (DN 12, DN 12C, DN 13A, DN 13B, DN 13C), Hunedoara (DN 66 Petroșani-Târgu Jiu), Iași (zăpadă frământată – 1-5 cm  pe DN 24 Iași-Vaslui), Satu Mare (DN 19 Negrești) și Sibiu.

De asemenea, ninge ușor și carosabilul este umed în județele Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov (zona montană), Brăila, Călărași, Cluj, Prahova, Maramureș, Vaslui și Vrancea.

În județul Galați, DN2B Galați – Tecuci (E87) a fost închis de către autorități ieri, 17 februarie, la ieșirea din municipiul Galați către Șendreni (zona complexului Tirighina). Măsura a fost luată pentru a permite executarea unor lucrări, după ce în acest loc a avut loc o surpare a carosabilului. Zona este semnalizată corespunzător, iar traficul rutier este deviat pe rute ocolitoare.

Circulația rutieră este închisă pe toată perioada sezonului rece pentru toate categoriile de autovehicule, pe:

– DN 67C (Transalpina) – între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat), până la 30 iunie 2021;

– DN 17D  (Valea Mare/BN – Cârlibaba/SV), până la data de 30.03.2021;

– DN 1R  (Poiana Horea/CJ – Matisești/AB), până la data de 30.03.2021.

Pentru prevenirea incidentelor rutiere sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, să adapteze în permanență viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte.- InfoTrafic

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 160. S-a deschis sezonul reducerilor la asasinate în stil mafiot!
Articolul următorJOI, ora 18:00: Cum au fost căpușate Căile Ferate Române în ultimii 30 de ani – Dezvăluiri senzaționale la Culisele statului paralel