Un tânăr de 22 ani a fost identificat și reținut de polițiști după ce a sustras unei persoane un telefon mobil și o sumă de bani.  A fost reținut 24 de ore pentru tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat magistraților.

Vineri, 26 iulie a.c., în jurul orei 01.40, un tânăr de 19 ani din comuna Jiana, județul Mehedinți, a sesizat telefonic faptul că în timp ce se afla pe o uliță satului Dănceu a fost deposedat, prin violență, de un telefon mobil și un portofel în care avea suma de 360 lei, de către o persoană din aceeași localitate.

La fața locului s-a deplasat o echipă mixtă de cercetare din cadrul Poliției orașului Vânju Mare, iar în urma verificărilor efectuate cu celeritate, s-a stabilit că persoana care a sustras bunurile victimei este un tânăr de 22 ani, din aceeași localitate.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  tâlhărie calificată, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Mehedinți.

În cursul zilei de sâmbătă, 27 iulie a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunerea unei măsuri preventive.

 

Articolul precedent6,73%, rata şomajului în Mehedinți
Articolul următorVIDEO Două persoane și-au pierdut viața în urma unui accident pe DN56 A, în Mehedinți