Două persoane au decedat sâmbătă dimineață în urma unui grav accident de circulație care a avut loc pe DN56A Drobeta Turnu Severin-Calafat, în localitatea Cujmir. Trafic a fost blocat mai bine de o oră.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineață pe DN56 A, la Cujmir, în dreptul intersecției cu drumul către Punghina. Din impactul violent dintre un autotren și un tractor două persoane și-au pierdut viața, ambele aflate în tractor.

O altă persoană a suferit politraumatisme și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin, iar alte trei persoane au fost rănite ușor și au refuzat transportul la spital.

Conducătorul auto de cetățenie turcă nu a văzut remorca tractorului care nu era semnalizată corespunzător și a acroșat din spate tractorul care circula în fața sa. Autovehiculele se deplasau în direcția Drobeta Turnu Severin – Craiova. Un alt autoturism cu numere de Dolj a reușit să evite impactul, ieșind în afara părții carosabile, pe câmp.

Șoferul tractorului, care acum se află pe patul de spital, s-a ales cu dosar penal ppentru ucidere din culpă.

Articolul precedentTâlhar reţinut pentru 24 de ore. În plină stradă a furat prin violenţă un telefon mobil
Articolul următorCod Portocaliu în Mehedinți. Se anunță precipitații abundente, vânt și descărcări electrice