Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de şantaj şi urmează să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Poliția municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 30 de ani, din localitatea Gîrla Mare, este victima unui șantaj.

În urma verificărilor efectuate și sub coordonarea procurorului de caz polițiștii au prins în flagrant, într-un local public de pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin, un tânăr de 24 de ani, din localitatea Hinova, în timp ce primea 200 de euro de la o rudă a victimei  în schimbul unor imagini compromițătoare pe care acesta le deținea pe telefonul mobil.

Din probatoriul administrat s-a stabilit că începând cu anul 2019 și până în prezent, bărbatul i-a solicitat  femeii diferite sume de bani pentru a nu publica pozele pe rețelele de socializare, obținând 1.800 de euro de la aceasta. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, bărbatul fiind reținut pt 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu-Severin cu propunere corespunzătoare.

Articolul precedentCandidatul Alianței USR PLUS Mehedinți la președinția Consiliului Județean Mehedinți: ”Lupta trebuie să înceapă și aici, în acest baronat roșu”
Articolul următorVIDEO Un muncitor a murit lovit de o vidanjă pe o stradă din Orșova