Un bărbat de circa 57 de ani a murit luni la Orșova, după ce a fost lovit de mașina condusă de colegul său de muncă. Victima coborâse din autospecială ca să-l dirijeze pe șofer pentru a parca mașina.

Un bărbat și-a pierdut viața luni într-un accident stupid, la Orșova. Victima (57 de ani), din Orșova, se afla împreună cu un coleg de muncă (46 de ani), din comuna Balta-Mehedinți, într-o vindanjă, în cartierul Poiana Stelei din Orșova. La un moment dat, acesta a coborât din mașină pentru a-l dirija pe șofer, care intenționa să parcheze. Nu se știe cum, victima a alunecat, moment în care a fost lovită de vidanjă, la efectuarea manevrei de mers înapoi.

Un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului Orșova a intervenit la fața locului, unde a găsit bărbatul în stare de inconștiență și în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare, dar din păcate leziunile suferite au fost deosebit de grave, fiind declarat decedat de către medicul de la Ambulanță.

Poliția Rutieră face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. De asemenea, se fac cercetări și de către inspectorii ITM Mehedinți, având în vedere că tragicul eveniment s-a petrecut în timpul orelor de program.

Articolul precedentVIDEO Tânăr prins în flagrant la Turnu Severin după ce a șantajat o femeie cu publicarea unor imagini compromițătoare
Articolul următorPește transportat fără documente legale, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni