Tandrețe la Prefectură, în văzul clasei muncitoare

TANDREȚE DE CENTENAR! Prefectul județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea, a fost gazda unui moment festiv și omagial. În cinstea Centenarului Marii Uniri, prefectul și-a prezentat realizarea remarcabilă, făurită în cinstea Centenarului, și anume un ceas electronic cocoțat pe clădirea Palatului Administrativ. Ceasul în cauză a fost reparat cu banii proveniți dintr-un proiect finanțat de Ministerul Culturii, în cadrul sesiunii de proiecte CENTENAR. Toate bune și frumoase, doar că, momentul a fost marcat și prin înmânarea de diplome omagiale, cu pupăturile de rigoare.

Una dintre aceste diplome a fost înmânată doamnei deputat PSD Alina Teiș, ocazie cu care prefectul Nicolae Drăghiea s-a emoționat într-un superb moment de tandrețe. Este vorba de pupăturile oficiale, nelipsite la astfel de momente, pe ambii obraji. Văzând că presa filma cu interes momentul de tandrețe, prefectul a atenționat-o pe doamna deputat: „Ne filmează clasa muncitoare!”. Reacția deputatei PSD a venit prompt: „E foarte bine, domnule prefect!”

Ceasul de pe frontispiciul Palatului Administrativ, reabilitat și readus la viață, în cinstea Centenarului, pe banii alocați de Minsterul Culturii unor evenimente omagiale dedicate Anului Centenar, nu mai mergea de zeci de ani. Acum și ceasul așteptă sărbătoarea Marii Uniri!

Articolul precedentAdministratorul unei asociaţii de proprietari din Turnu Severin, acuzat de delapidare
Articolul următorPREFECTUL, CEASUL ȘI CENTENARUL