Vremea va fi rece astăzi în regiunile din vestul, centrul şi nordul ţării. 

Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi slabe, mai ales în prima parte a zilei, pe arii restrânse în centru şi sud-est şi izolat în rest. În zonele montane vor fi precipitaţii mixte, iar la altitudini foarte mari va ninge. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, unde rafalele vor depăşi 60…70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 15 grade.

În Capitală, vremea va fi rece pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări şi, cu totul trecător, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va avea unele intensificări, cu viteze de până la 35…45 km/h. Temperatura maximă va fi de 13…15 grade.

Și la munte, vremea se va menţine deosebit de rece pentru această dată, deşi valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât în ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei, mai ales în zona Carpaţilor Orientali şi a Carpaţilor Meridionali, unde, pe arii restrânse, vor fi precipitaţii slabe, mixte, iar la altitudini foarte mari va ninge. Vântul va avea intensificări, mai ales pe creste, unde vor fi viteze de peste 60…70 km/h. 

Articolul precedentGuvernul a discutat Ordonanța de Urgență pentru folosirea semnăturii electronice pentru încheierea contractelor de muncă şi în relaţii cu instituţiile statului
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 189. Calul de dar nu se caută la dinți