Astăzi vremea va deveni deosebit de rece, cu excepţia regiunilor sud-vestice. În aceste zone temperaturile se vor situa în jurul mediilor multianuale. Dimineaţa şi noaptea izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Cerul va fi variabil în vestul şi nord-vestul ţării şi mai mult noros în rest. Va ploua în sudul, estul, parţial în centrul ţării şi izolat în rest. Ploile vor fi şi sub formă de aversă şi pe alocuri se vor înregistra cantităţi de apă de peste 15…20 l/mp, iar îndeosebi în sud-vest vor fi însoţite de descărcări electrice.

Temperaturile maxime se vor încadra de la 6…9 grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei până la 22…23 de grade în sudul Banatului şi al Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 2 şi 8 grade.

În Carpaţii Orientali la altitudini de peste 1500 m, iar în restul zonei montane la peste 1800 m vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Local şi temporar vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45…55 km/h. 

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Nimeni nu este mai presus de lege! Din cauza lui Horodniceanu și a altora ca el, interlopii au ajuns să fie șefi!
Articolul următorO echipă de tineri din Cluj a obţinut o finanţare de 200.000 euro pentru o aplicație mobilă inovatoare în domeniul energiei