Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinți au confiscat, în urma unor acțiuni desfășurate în zona de competenţă, peste 1.300 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de peste 15.700 lei.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinți au organizat și desfășurat în zona de competenţă acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile.

„Astfel, au fost depistate trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care transportau cantitatea de 1.310 pachete cu ţigări, diferite mărci, fără marcaje fiscale. În cadrul verificărilor, persoanele au declarat că intenţionau să comercializeze ţigările pe piaţa neagră din municipiul Drobeta Turnu Severin”, se arată într-un comunicat de presă al STPF Mehedinți.

Ţigările, în valoare totală de peste 15.700 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi fraude vamale.

Articolul precedentJocul copiilor cu focul, una dintre cauzele de izbucnire a incendiilor la locuinţe în Mehedinți
Articolul următorPRIMARUL S-A SĂTURAT DE MOFTURILE MEHEDINȚI GAZ