Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Drobeta Turnu Severin și polițiștii din cadrul Serviciului Teritorial a Poliției de Frontieră Mehedinți, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, au descoperit și confiscat, în urma unor percheziții domiciliare, 3.080 pachete cu țigări și 2 autovehicule folosite la activitatea infracțională. 

În continuare se desfășoară cercetări sub directa supraveghere a procurorului de caz.

„În data de 11.11.2020, ora 10.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin au efectuat două percheziţii domiciliare și două percheziții auto, în baza mandatelor emise de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Drobeta Turnu Severin.

Perchezițiile domiciliare s-au desfăşurat la două locaţii de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, în prezența proprietarului, un cetățean român, în vârstă de 44 de ani.

Colegii noștri aveau date  despre cele două locații, în sensul că erau folosite pentru depozitarea unor cantități de țigarete provenite din contrabandă. 

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate în vederea confiscării 3.080 de pachete cu ţigări, în valoare totală de 36.960 de lei, fără marcaje fiscale.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de cetăţeanul român, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz.” anunță polițiștii.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentVIDEO/ Ce se întâmplă cu adevărat la Terapie intensivă? Mărturii EXCLUSIVE de la Spitalul Colentina
Articolul următorDosar penal deschis în cazul tinerei însărcinate, infectate cu COVID-19, care a murit la spital