TikTok anunţă Direct Post, o facilitate care permite postarea filmărilor din cadrul unora dintre aplicaţiile terţe de prelucrare video, cu acces direct la mai multe facilităţi din cadrul platformei.

Creatorii de conţinut îşi vor putea posta creaţiile pe TikTok direct din aplicaţia preferată de prelucrare video, după terminarea procesului de prelucrarea a filmărilor. 

Noua funcţionalitate, numită Direct Post, este compatibilă cu o serie întreagă de aplicaţii de prelucrare video, printre care se regăsesc Adobe Premiere Pro, Adobe Express, CapCut, DaVinci Resolve, SocialPilot, şi Twitch Clip Editor.

Înainte de a posta dintr-o astfel de aplicaţie, utilizatorii trebuie să se autentifice, logându-se în propriul cont de TikTok.

Direct Post aduce, însă, mai mult decât o simplă funcţie de share. Prin intermediul acesteia, mai multe facilităţi ale platformei sociale pot fi accesate direct din aplicaţia de editare video.

Configurarea subtitrărilor şi alegerea audienţei se numără printre opţiunile oferite de TikTok, care pot fi accesate direct din aplicaţiile de prelucrare video, înainte de postarea efectivă a creaţiilor.

Integrarea se face prin intermediul API-ului Content Posting, care va fi disponibil şi altor dezvoltatori de aplicaţii creative şi, pe viitor, va suporta şi imagini, alături de video.

O altă noutate este faptul că, acum, postările pot fi programate la o altă dată prin intermediul platformelor de gestionare a conţinutului de pe reţelele sociale.

Sursa: news.ro

Articolul precedentApple va lansa o actualizare software a iPhone 12, pentru a respecta cerinţele Franţei privind radiaţiile
Articolul următorServiciile de îngrijiri paliative vor fi disponibile şi pentru alte categorii de pacienţi