Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Mehedinți au efectuat 5 percheziții domiciliare, în urma prinderii în flagrant delict a unor persoane bănuite de trafic cu cocaină și cannabis.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate  au prins în flagrant, în ziua de 1 martie a.c., doi bărbați, de 41, respectiv 42 de ani, ambii din Drobeta Turnu Severin, în timp ce au primit un colet adus din Belgia de un alt bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate.

Pachetul conținea 250 de grame de cocaină și 102 grame de cannabis.

Ulterior, au fost puse în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară și 15 mandate de aducere în județul Mehedinți.

”În urma acțiunilor, au fost indisponibilizați 5.400 de lei, 450 de euro, 2 cântare electronice, un laptop, un card de memorie, 11 telefoane mobile și cartele SIM, precum și materiale pirotehnice”, se arată într-un comunicat de presă.

Față de 4 persoane, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de luni, 2 martie a.c., să fie prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți și al jandarmilor.

 

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.

 

Articolul precedentUSR-PLUS Mehedinți și-a stabilit candidații pentru Primăria Turnu Severin și Consiliul Județean Mehedinți
Articolul următorProiect pentru susținerea investitorilor la Turnu Severin