Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din satul Malovăț -Mehedinți, a decis să-și încheie conturile cu viața. Acesta a fost găsit spânzurat în fața porții de la intrare în casă, miercuri noaptea. 

Bărbatul a fost găsit spânzurat, miercuri noaptea, în jurul orei 3:00, de soția sa. Aceasta a alertat autoritățile sunând la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.  La locul faptei s-a deplasat un echipaj medical care a încercat resuscitarea bărbatului, însă din păcate, acesta a fost declarat decedat.

Bărbatul nu a mai avut tentative de suicid și nu obișnuia să consume alcoool. Gestul său este cu atât mai mult de neînțeles pentru familie mai ales că în vara aceasta urma să aibă loc nunta fiicei sale. Nu a lăsat un bilet prin care să explice ce l-a determinat să recurgă la acest gest extrem.

Cavadrul a fost preluat de serviciul județean de medicină legală pentru efectuarea necropsiei, dar potrivit anchetatorilor nu sunt dubii cu privire la moartea sa pentru că pe corpul său nu au fost găsite urme de violență. Poliția a deschis un dosar penal, așa cum se obișnuiește în caz de moarte suspectă, pentru a stabili cauzele și împrejurările exacte în care a survenit decesul.

Articolul precedentUN DISCURS DE EXCEPȚIE LA DESCHIDEREA OLIMPIADEI NAȚIONALE DE ISTORIE. PROFESORUL CĂLIN FELEZEU DE LA UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI: „VOR REUȘI ȚĂRILE EUROPEI UNITE SĂ RĂMÂNĂ SOLIDARE ȘI SĂ PROPULSEZE ÎN CONTINUARE PROIECTUL EUROPEAN?”
Articolul următorAproape 15.000 țigarete descoperite asupra unui bărbat, în trafic