Fostul primar al comunei Husnicioara din Mehedinţi, Claudiu Rujoi, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit, seara trecută, împuşcat în gură cu o armă de vânătoare, în bucătăria locuinţei.

Potrivit IPJ Mehedinţi, bărbatul decedat, în vârstă de 43 de ani, locuia singur, în localitatea Husnicioara, iar în ultima perioada nu mai păstra legătură cu apropiații.

Cadavrul bărbatului a fost găsit de către cumnatul său, în bucătăria locuinței, așezat pe scaun, prezentând o plagă prin împușcare la nivelul gurii, iar pe picioarele acestuia se află o armă de vânătoare, pe care acesta o deținea legal.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

„Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Mehedinţi.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentEuropa și SUA trebuie să-i spună un „NU” mult mai ferm unui criminal precum Putin – Adrian Zuckerman, fost ambasador al SUA în România
Articolul următorNoi avertizări meteo de ploi abundente! COD PORTOCALIU și COD GALBEN în toată țara! ALERTĂ COD ROȘU în 3 județe