Două accidente grave s-au petrecut în ultimele ore pe raza județului Mehedinți, soldate cu un pieton decedat și o femeie în stare gravă la spital.

Primul accident a avut loc în seara de 25 septembrie, în jurul orei 21,00, pe Bulevardul Revoluției din Drobeta Turnu Severin.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au stabilit faptul că un bărbat de 48 ani din Drobeta Turnu Severin a traversat neregulamentar, prin loc nepermis şi a fost acroșat de către un autoturism condus regulamentar de către un tânăr de 18 ani, municipiu. În urma impactului, pietonul a decedat.

Cel de-al doilea accident a avut loc în seara de 25 septembrie, pe D.N.57, în comuna Dubova. Un bărbat de 51 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.57, KM  25+700, a pierdut controlul  autovehiculului și a ieșit în afara părții carosabile, izbindu-se de un stâlp.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a unei femei, de 48 ani, pasageră în autoturism, care a suferit leziuni, fiind transportată la Spitalul municipal Orșova în vederea primirii îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Articolul precedentFilm gratuit pentru copii la Palatul Culturii „Teodor Costescu”
Articolul următorA VENIT RMN-UL LA SPITALUL JUDEȚEAN DIN SEVERIN