197 de abateri de la regimul circulaţiei pe drumurile publice din Mehedinți. Au fost sancţionaţi 60 de conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum și 28 de  şoferi care nu au purtat centura de siguranţă.

Au fost sancționați 54 de bicicliști și 62 de conducători de trotinete electrice. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 48.000 de lei.

Au fost reţinute în vederea suspendării sau anulării 44 de permise de conducere. Au fost retrase 9 certificate de conducere și 9 certificate de înmatriculare.

Un tânăr depistat cu o alcoolemie ridicată nu avea nici permis de conducere pentru nicio categorie.

Un alt bărbat de 42 de ani, din comuna Eșelnița a fost depistat, pe DN 57, în comuna Dubova, după ce a consumat băuturi alcoolice. Conducătorul auto afost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,98  mg/l alcool etilic în aerul expirat.

Polițiștii Municipiului Orșova au depistat, în trafic și un bărbat de 62 de ani, din municipiul Orșova în timp ce  conducea un autoturism  pe strada Cernei, după ce a consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii șoferi au fost conduși la spital, pentru a le fi recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acestora li s- a întocmit dosar pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentMiron Mitrea, despre criza alimentară care ar putea să urmeze din cauza războiului: „România nu are probleme de hrană”
Articolul următorPoșta Română vrea să cumpere biciclete electrice pentru angajați