Polițiștii mehedințeni au identificat în ziua de 6 februarie un bărbat de 28 de ani, din localitatea Breznița Ocol, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere și conducerea unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere.

Tânărul în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu situație în care s-a procedat la urmărirea acestuia, iar într-o parcare bărbatul a lovit atât autospeciala poliției, aflată în misiune cât și un alt autoturism staționat, cu intenția de a-și continua deplasarea.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirirea infracțiunilor de distrugere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, pe baza de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar vineri, 7 februarie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunerea corespunzătoare.

 

 

                                   

Articolul precedentCursuri de formare profesională pentru șomeri
Articolul următorLaborator electric modern pentru elevii ”Ucenic Electrician” din Drobeta Turnu Severin