USR Drobeta Turnu Severin consideră că noul regulament de organizare și funcționare al parcărilor din Drobeta Turnu Severin este “adoptat în mare grabă, fără consultări reale cu populația”.

Înainte de adoptarea prezentului regulament, USR Drobeta Turnu Severin a transmis Primăriei mai multe amendamente pentru regulamentul de organizare și funcționare al parcărilor.

„Considerăm că este prioritar ca Primăria să organizeze dezbateri publice pentru a afla problemele cu care se confruntă locatarii în privința parcărilor de reședință și pentru a găsi soluții pentru ca acest regulament să îmbunătățească viața oamenilor și să nu fie doar o taxă în plus de plătit”, se arată într-un comunicat de presă al USR Turnu Severin. .

De asemenea, în opinia useriștilor, este foarte important ca în parcările de reședință să existe informații cu privire la locurile de parcare ce sunt rezervate, și cele care nu au fost rezervate încă.

„Acest lucru ar fi benefic atât pentru cei care nu au participat la etapa de repartizare dar își doresc să participe în viitor, dar și pentru a ști ce locuri sunt rezervate pentru a nu ocupa locul cuiva care plătește. Informațiile cu privire la locurile ce sunt rezervate sau nu se pot afișa pe panourile deja amplasate unde este semnalat faptul că este o parcare de reședință și numărul de locuri din acea parcare”, se mai arată în comunicatul de presă.

USR a depus la Primăria Drobeta Turnu Severin o cerere pentru ca aceste cerințe să fie luate în calcul.

Articolul precedentINCREDIBILA IPOCRIZIE A UNEI DEPUTATE DE MEHEDINȚI
Articolul următorPACIENŢI ÎN COMĂ, PLIMBAŢI CU SALVAREA ÎNTRE CRAIOVA ȘI SEVERIN. SPITALUL JUDEȚEAN ARE TOMOGRAF, DAR NU ARE MEDIC