INCREDIBILA IPOCRIZIE A UNEI DEPUTATE DE MEHEDINȚI

Sub titulatura „Investim în copii, investim în viitor!”, deputata PSD de Mehedinți, Alina Teiș, a rostit astăzi, de la tribuna Camerei Deputaților” o declarație plină de o ipocrizie totală. „Avem manuale în școli!” – spune deputata, dar uită că jumătate din ele sunt pline de greșeli impardonabile.

Cunoscută pentru pasiunea ei dea face poze cu toată lumea în parlamentul României, dar și pentru declarațiile politice infantile, doamna deputat PSD de Mehedinți, Alina Teiș, s-a dat în stambă din nou la ședința în plen a Camerei  Deputaților de astăzi, unde a afirmat că totul funcționează impecabil în educația românească. Mai exact, copiii au manuale pe bănci, masă caldă și programe educaționale de mare valoare.

„Ne dorim un viitor mai bun pentru copiii noştri, pentu ca, odată ajunşi mari, să nu mai plece din România. Nu doar că ne dorim, dar încercăm să facem tot posibilul pentru asta. Încercăm să le creăm condiţii mai bune în şcoli, să le asigurăm tuturor accesul la educaţie, să-i sprijinim. Aş vrea să aduc în discuţie exemplul manualelor şcolare. E primul an în care elevii vor avea pe bănci absolut toate manualele şcolare. Un alt lucru despre care aş vrea să vorbesc este programul “Masă caldă pentru elevi”. Va funcţiona şi în acest an, în 50 de unităţi de învăţământ, iar copiii îşi vor primi în continuare pachetul”, a declarat Alina Teiș, în plenul camerei Deputaților.

Ceea ce a uitat să menționeze deputata PSD este faptul că multe dintre manuale sunt pline de greșeli. Potrivit manualelor care au ajuns la elevi, Turnu Severin se numește Turnu Măgurele, ficatul s-a mutat de la locul lui, iar geografia lumii a fost revoluționată prin plasare Mării Moarte pe locul Mării Roșii.

Articolul precedentAngajații Direcției pentru Protecția Copilului Mehedinți nu și-au primit salariile
Articolul următorUSR critică noul regulament de organizare și funcționare al parcărilor din Drobeta Turnu Severin