Viceprimarul Daniel Cîrjan  a propus în urmă cu câteva luni amplasarea unor  limitatoare de viteză în jurul unităților de învățământ (grădinițe, școli generale sau licee) de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

Aceste limitatoare de viteză au rolul de a contribui la micșorarea vitezei șoferilor în jurul unităților de învățământ, având în vedere faptul că există destul de mulți conducători auto care nu respectă limitele de viteză, mai ales în zonele cu risc ridicat de accidente, cum sunt și grădinițele, școlile și liceele.

”Siguranța copiilor noștri este prioritară și am ferma convingere că această inițiativă va contribui la creșterea siguranței micuților, mai ales atunci când vin la școală dimineața, când ies în pauze sau când părăsesc unitatea de învățământ la finalul orelor de curs”, spune viceprimarul Daniel Cîrjan.

Amplasarea acestor limitatoare de viteză se va realiza în următoarele locații : – Școala generală nr.14 pe bulevardul Revoluției – Școala generală nr.6 pe strada Kiseleff – Grădinița nr.7 pe strada Șincai – Liceul Economic pe bulevardul Revoluției – Școala generală nr.9 pe strada Mareșal Averescu – Palatul Culturii Teodor Costescu și Hotel Continental pe bulevardul Carol I – Liceul Domnul Tudor pe bulevardul I.C. Brătianu – Liceul Traian pe bulevardul Carol I – Grădinița Catolică pe strada Horațiu.

Articolul precedentMascații Antidrog au descins în Clisura Dunării
Articolul următorDispărut de la domiciliu, găsit de mascați