Viceprimarul Daniel Cîrjan spune că, alături de consilierii locali liberali, propune amplasarea de panouri informative turistice cu coduri QR lângă toate obiectivele turistice, monumentele istorice și clădirile istorice cu relevanță turistică aflate pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

De asemenea, propune și amplasarea de indicatoare cu obiectivele turistice, monumentele istorice și clădirile istorice cu relevanță turistică la toate intrările în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe toate bulevardele și arterele de circulație principale, inclusiv panouri de dimensiuni mari cu harta municipiului Drobeta Turnu Severin marcată cu toate aceste obiective.

“La acest moment există o dificultate majoră pentru orice turist de a găsi aceste obiective deoarece nu există indicatoare suficiente amplasate în municipiu, precum deranjează și lipsa totală de panouri informative turistice în zona în care se află toate aceste obiective. Avem puncte importante de atracție turistică în municipiul nostru, printre care amintim Cetatea Medievală a Severinului, Castelul Artelor, Muzeul Regiunii Porților de Fier, Muzeul de Artă, Palatul Culturii Teodor Costescu, și multe altele, obiective turistice care însă nu au informații despre ele pentru turiști, precum nici indicatoare pentru ca turiștii să ajungă la ele. Turismul poate contribui la dezvoltarea economică a municipiului Drobeta Turnu-Severin și tocmai de aceea promovarea turismului și adoptarea de măsuri pentru creșterea turismului reprezintă prioritate pentru mine și echipa mea”, declară viceprimarul Daniel Cîrjan.

Articolul precedentJURNALIST MEHEDINȚEAN, EXPOZIȚIE DE PICTURĂ LA PREFECTURĂ
Articolul următorORȘOVEANUL ADRIAN CICAN, MANAGER LA SPITALUL DIN CARANSEBEȘ